https://www.dahl-ejendomsservice.dk

Trappevask

I en ejendom, hvor trapperne dagligt betrædes af mange forskellige mennesker, bliver der hurtigt beskidt og snavset. Hvem står for trappevaskingen i jeres opgang? En udefrakommende til at ordne trappevasken kan lette byrden i ejendommen – især hvis det ikke er viceværten, der står for det.

Der findes mange firmaer, som kan varetage opgaven om trappevask for jer. Hver opgang behandles med snilde og opmærksomhed, og firmaerne brænder for at finde en løsning, som passer til det, I står og mangler. Der kan nemlig være forskellige behov fra ejendom til ejendom og fra opgang til opgang, og det vil udbyderne gøre alt for at imødekomme.

Flere valg muligheder

Mange udbydere tilbyder at komme ud og se på opgangen, inden de giver jer et tilbud. Det skyldes, at priserne varierer at efter størrelse og type af opgang, og det kan derfor være svært at give et estimeret bud på, hvad det vil koste jer.

I forbindelse med trappevask får du:

  • Fejning og rystning af måtte ved hoveddøren.
  • Grundig vask af hele opgangen – også under dørmåtterne ved lejlighedernes hoveddøre.
  • Aftørring af alle flader, det vil sige karme, gelænder og så videre.
  • Fjernet spindelvæv

 

Vask af trapperne er glimrende motion

Det er helt op til jer, om I vil have hjælp til andre ting end trappevask. Mange selskaber tilbyder nemlig også mange andre services. Så kan I få hjælp til at få skræddersyet netop den løsning, som passer til jeres behov. Måske har I andre fællesarealer – som eksempelvis vaske-og tørrerum – som også skal rengøres?

Det kan også være, at de grønne arealer udendørs trænger en kærlig hånd. Selskaberne kan sørge for at slå græs, klippe hæk, luge ukrudt eller noget helt andet. Du kan altid kontakte dem og høre, hvad de kan tilbyde dig. Selskaberne lever af tilfredse kunde, så de vil hellere end gerne hjælpe dig med at få en god oplevelse. kontakt endelig trappevask